HomeLifestyle

Flokë të ashpër, ja disa këshilla

Ka raste kur flokët janë shumë të ashpër dhe të thatë. Gjatë stinës së vjeshtës flokët tuaj fillojnë të humbasin lagështinë dhe fillojnë t’ju bien për shkak të niveleve më të larta të ndotësve të pranishëm në ajër. Ne po ju japim disa keshilla si te trajtoni flokët tuaj:

  1. Per flokë te fortë dhe të shëndetshëm duhet ti lani flokët me qumësht të ftohtë.
  2. Përdorni shampo fëmijësh.
  3. Përdorni vaj kokosi,pasi vaji i kokosit zbut flokët tuaj.
  4. Përdorni kosin, dhe ndryshimin do e shikoni për dy ose tre ditë.

Nëse keni probleme me flokët duhet që shpeshherë te ndërroni përdorimin e shampos, përdorni një shampo që nuk është e fortë për flokët tuaj.

 


TË NGJASHME