HomeModa

Flokët i “urrejnë” ditët me shi! Çfarë duhet të bëni që t’i stiloni sa më bukur

Si flokët e drejtë por edhe ato kaçurrela në ditë me shi do të humbasin volumin. Kjo për shkak të lagështirës dhe flokët tuaja do të duken sikur sapo jeni zgjuar nga gjumi. Ja cfarë duhet të bëni.

Mund t’i kapni në mënyrë të çrregullt.

Për vajzat me flokë kaçurrela, topuzi është zgjidhje e zgjuar.

Të kapura bisht dhe nese keni mjaftueshëm kohë, mund të eksperimentoni me gërshetin “kurriz-peshku” të ndërthurur me flokët e kapur.

Përdorni llakun e flokëve, i cili krijon një pamje natyrale dhe ndihmon që të mbani nën kontroll fijet.

Mos u kurseni për të përdorur aksesorë. Fakti që është një ditë me shi nuk do të thotë që nuk mund të dukeni stil.


TË NGJASHME