HomeShowbiz

Fondacioni i Rihannas dhuron 5 milion dollarë në përpjekjet kundër koronavirusit


Fondacioni Clara Lionel i Rihanna-s ka njoftuar një dhurim prej 5 milion dollarësh për partnerët në shëndetësi, ndihmë të drejtpërdrejtë, ushqimin e Amerikës, Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, Organizatën Botërore të Shëndetit (OBSH) dhe Barbados, për të ndihmuar në blerjen e furnizimeve mjekësore dhe krijimin e bankave ushqimore.

Aktualisht, ka 373,000 raste të infektuarve me koronavirus në të gjithë botën. Gjatë fundjavës, Shtetet e Bashkuara u bënë vendi i tretë me më shumë raste me njerëz të infektuar, duke tejkaluar 33,000. Shtetet e Bashkuara gjithashtu kanë mbi 400 vdekje nga virusi.©Tatani/GotaNews


TË NGJASHME