HomeShowbiz

‘Forbes’, kush është artisja më e pasur në botë

Këngëtarja e mirënjohur botërore Rihana nuk është vetëm një artiste e fammshme dhe ee bukur por dhe artistja femër më e pasur në botë.

Ajo është vetëm 31-vjeçe dhe ka një pasuri prej 530 milionë euro duke kaluar edhe këngëtaren Madonna e cila ka rreth 500 milionë euro pasuri, Celine Dion që ka pasuri 400 milionë dollarë dhe Beyoncé me 350 milionë.

Por të ardhurat e saj nuk janë vetëm nga karriera e saj muzikore. Këngëtarja nga Barbados, është gjithashtu sipërmarrëse falë punës së saj në fushën e modës, dhe kozmetikës.


TË NGJASHME