HomeSport

“Forbes” publikon listën e 10 futbollistëve që fitojnë më shumë

Revista “Forbes” ka publikuar listën e 10 futbollistëve që fitojnë më shumë gjatë një viti. Në të ardhura përfshihet paga vjetore dhe fitimet nga reklamat.

10.David de Gea (22 milionë euro)

9.Robert Lewandowski (23 milionë euro)

8.Gareth Bale (24 milionë euro)

7.Antoine Griezzmann (27 milionë euro)

6.Paul Pogba (28 milionë euro)

5.Mohamed Salah (31 milionë euro)

4.Kylian Mbappe (35 milionë euro)

3.Neymar (80 milionë euro)

2.Cristiano Ronaldo (98 milionë euro)

1.Leo Messi (107 milionë euro)


TË NGJASHME