HomeSociale

FOTO/ 10 vite në NATO, Shqipëria tregon forcën ushtarake

Shqipëria tashmë ka 10 vjet që është anëtarësuar në Aleancën e Atlantikut të Veriut dhe sot pritet të mblidhen në Tiranë përfaqësues nga 29 vendet të ndryshme, që janë pjesë e kësaj organizate.

Prej orës 11:00 në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë do të mbahet një nga aktivitetet kryesore, ku Forcat e Armatosura po zhvillojnë dhe paradë force.


TË NGJASHME