HomeUdhëtime

Foto/ Fshatrat më romantike në Europë, që duhet t’i vizitoni patjetër!

Ne ju ftojmë të udhëtoni me ne, në 10 destinacionet më romantike në Europë. Shtëpi të bukura, të vogla, të ngrohta, me siguri do t’ju japin dëshirën për t’i vizituar këto vende, ndoshta të merrni me qira ndonjë shtëpi të vogël në këto fshatra.

Ne nuk po flasim për destinacionet tuaja tipike si: Parisi, Firence, apo qytete të tjera si këto, por për vende më pak të vizituara, që janë po aq mbresëlënëse dhe të bukura. Sjellim për ju në galerinë më poshtë, fshatrat më romantike në Europë që duhet t’i vizitoni patjetër.

Giethoorn – Holandë

Hallstätt -Austri

Soglio -Zvicër

Bled-Slloveni

Aveiro-Portugali

Pyrenees, Benasque-Spanjë

Annecy-Francë

Geiranger- Norvegji

Liqeni Iseo


TË NGJASHME