HomeLajmi i Fundit

Foto/ Rama: Transporti urban për personelin mjekësor, deri në fund të luftës

Pas vendimit për bllokimin e transportit urban dhe nga dita e sotme deri të dielën e makina private, kryeministri Edi Rama mori vendimin se do t’ju siguronte transportin personelit mjekësor.

Me një postim në Facebook Rama ka shpërndarë disa foto të personelit mjekësor bashkëngjitur ka shkruar: “Transporti urban i posaçëm vetëm për personelin mjekësor do të funksionojë me përpikmëri deri në fund të luftës.”

Postimi i Ramës

TRANSPORTI URBAN I POSAÇËM VETËM PËR PERSONELIN MJEKËSOR DO TË FUNKSIONOJË ME PËRPIKMËRI DERI NË FUND TË LUFTËS

M.H/ GotaNews