HomeLajmi i Fundit

FOTO/ Rreziku kaloi! ARRSH njofton përmirësimin e situatës në akset rrugore të…

ARRSH ka bërë njoftim lidhur me gjendjen e akseve rrugore, të dëmtuara nga reshjet e shiut.

Autoriteti rrugor bën me dije se reshjet si dhe rënia e gurëve ka ndaluar, konkretisht në zonat Elbasan-Rrogozhinë, ku rënie e gurëve ka qënë e pranishme.

Edhe në këtë aks është ndërhyrë menjëherë duke bërë pastrimin e plotë. Të gjitha asket janë të kalueshme dhe pa probleme për qarkullimin rrugor.

STATUSI NGA ARRSH

?Reshjet e shiut dhe të borës kanë pushuar ? duke sjellë një përmirësim të gjendjes së akseve ?

?Në segmentin rrugor Elbasan-Rrogozhinë (Paulesh) ka pasur rrënie gurësh, janë marrë masa menjëherë nga grupi i punës ?dhe është bërë pastrimi i plotë i aksit ?

? Vazhdon puna për mirëmbajtjen rutinë.

Nuk ka problememe me qarkullimin në të gjitha akset kryesore ?

#ARRSH #MIE