HomeShowbiz

FOTO/ Tayna një “çokollatë” seksi…

Është një nga këngëtaret më të reja në skenë , por në fare pak kohë është kthyer në më të dashurat e më të pëlqyerat për publikun. Bëhet fjalë për Tayna.

E re në skenë dhe e re në moshë, por për Taynën, ka gjithmonë diçka për të shkruar.

Me anë të muzikës ose jo, aktivitetet e shumta që Tayna zhvillon bën që ajo të mbetet në qendër të vëmendjes. Jo vetëm kaq, pasi nuk mund të lëmë pa përmendur edhe format trupore të saj, që janë me të vërtetë për tu admiruar.

Dhe përsa i përket fizikut, Tayna është duke lënë mbrapa shumë emra të njohur të estradës, vijat e theksuara dhe belin hollë rrallë kush i ka.

Pas pushimeve ne Tailandë, ku nuk kanë munguar fotot provokuese, Tayna ka marrë edhe një ngjyrë, tamam çokollatë.


TË NGJASHME