HomeUdhëtime

Fotot më mbreslënëse nga Festivali ndërkombëtar i fotografisë

Festivali ndërkombëtar i fotografisë shpall fotot më të bukura.

A cute meerkat scratches its head and stops to pose for the camera as the sun rises over Little Karoo in South Africa
Kjo kafshë quhet meerkat dhe është duke kruajtur kokën. Meerkat-i është një kafshë që gjendet kryesisht në Afrikën e Jugut. 
After a delicious zebra lunch in a muddy pothole, a small lion cub plays hide-and-seek behind a tree in Serengeti, Tanzania
Ky luan fo fshihet pas një peme në Serengeti, Tanzani.
A polar bear looks at the camera with a bloody face after tackling a seal on the ice, 80 degrees north of Svalbard in the Arctic
Ky ari polar ka kthyer kokën nga aparati fotografik pasi ka ngrënë gjahun e tij. Fotoja është bërë në Svalbard, Arktik.
Manhattan's iconic Flatiron Building is captured while being whipped by icy winds during a snowy winter blizzard
Kjo foto është bërë në Manhatan ku në foto duket ndërtesa Flatiron. Dëbora dhe erërat e forta duket që e kanë zbardhur ndërtesën.
A scene from the Rapa das Bestas festival in Galicia, Spain, where the manes of wild horses are cut in front of spectators
Kjo foto është bërë në Galicia, Spanjë, ku spetaktorët po shikojnë dhe fotografojnë kuajt e egër.
A woman cracks a smile for the camera as she distributes chicken skewers in Burkina Faso. This is one of the area's most popular foods
Në këtë foto duket një grua, e cila duke buzëqeshur po shpërndanë shishqebap në shtetin Afrikan
Burkina Faso.
A lone Buddhist monk walks around the boundary wall of the West Kirby Marine Lake in the Wirral, UK
Një murg i vetmuar është duke ecur përgjatë liqenit Marine në Wirral, Mbretëri e Bashkuar.
People from the Sichuan province in China pack into a swimming pool with colourful inflatables to hand
Kjo foto është bërë në Sichuan, Kinë ku duken shumë njerëz, të cilët janë duke u larë në pishinë.

This stunning aerial shot shows camels and donkeys journeying through salt plains in Ethiopia's Danakil Depression
Në këtë foto duken shumë deve dhe gomerë, të cilët po udhëtojnë drejt shkretëtirës në Etiopia.A local baker sticks his hand into an oven on a street in the coastal province of Jiangsu in China
Kjo foto është bërë në Jiangsu, Kinë, ku shfaqet një bukëpjekës i cili ka vendosur dorën në furrë.
A man wearing a turban emerges from a cloud of colours during the festival of Holi in the sacred city of Mathura in Uttar Pradesh, northern India
Kjo foto është bërë në festivalin e Holi-t, Mathura, Indi.
A striking black-and-white shot of the Deadvlei white clay pan located near the famous salt pan of Sossusvlei, inside the Namib-Naukluft Park in Namibia
Kjo foto është bërë në parkun e Namib-Naukluft, Namibia.

TË NGJASHME