HomeRajon

Foto+Video/ “Lajthit” prokúrori, del nudo në rrugët e qytetit

I dehur dhe tërësisht i zhveshur nëpër rrugët e qytetit, këto ishin imazhet e një prokúrori në Poloni, i cili u bë shumë shpejt viral në mbarë rrjetet sociale.

Prokúrori 38-vjeçar është filmuar në qytetin Sëidnica, teksa tashmë e gjen veten në telashe dhe esëll. Sipas dëshmitarëve, ai po vepronte si të ishte normale që të ecje dhe të rrije pa rroba, pr dukshëm ishte i dehur sepse mbante edhe një birrë në dorë. Ishin qytetarët ata që e dènoncuan rastin dhe mbi prokurorin tanimë rëndon akúza për sjellje të turpshme në publik.


TË NGJASHME