HomeUdhëtime

Francë/ Rekord turistësh në 2018

Turizmi Francë ka arritur një rekord të ri në 2018, pavarësisht penalizimit të protestave të zhvilluara në pranverë dhe në fund të vitit, njoftoi të martën Instituti Kombëtar i Statistikave (INSEE).

Numri i netëve të kaluara në hotele, hostele dhe zona kampingu arriti 438,2 milionë vitin e kaluar, 9 milionë më shumë se në 2017.


TË NGJASHME