HomeRajon

Francë/ Vazhdojnë përgatitjet për rindërtimin e Notre-Dame

Vazhdojnë përgatitjet për restaurimin e katedrales Notre Dame në Paris, e cila u dëmtua rëndë në një zjarr më herët këtë muaj. Ndërtesa ikonike e Parisit u dëmtua rëndë nga zjarri para se të shuhej nga 500 zjarrfikës.

Zjarri shkatërroi çatinë dhe spiralen ikonike të katedrales si dhe shkaktoi dëme të mëdha në brendësinë e saj.

Deri më tani rreth 850 milionë euro janë premtuar në mënyrë private për të ndihmuar në rindërtimin e katedrales.


TË NGJASHME