HomeShowbiz

G-Eazy: Ushqim falas nga unë për një muaj

G-Eazy është duke u siguruar që fëmijët në qytetin e tij nuk do të vuajnë urie  ndërsa strehohen për shkak të koronavirus … duke i siguruar atyre ushqim falas.

Reperi i Bay Area, po siguron ushqim për të rinjtë në rrezik në San Francisko – dhe treni me ngarkesë G-Eazy do të jetë duke punuar deri muajin tjetër.

G-Eazy po bashkëpunon me Shërbimet Rinore të Rrugës Larkin për të financuar një kamion ushqimor i cili do të ndihmojë anëtarët e komunitetit të cilët nuk mund të sigurojnë lehtësisht ushqimet në zonën e Larkin. Kamioni i ushqimit do të sigurojë vakte 7 ditë në javë për muajin tjetër.

Emri i kamionit të ushqimit është Mi Morena dhe është i pajisur me një kuzhinë të plotë.

Siç e dini, shkollat ??në të gjithë vendin janë mbyllur për shkak të shpërthimit të koronavirusit … dhe për fat të keq, miliona studentë varen nga shkollat ??për ushqim të përditshëm, kështu që ata kanë nevojë për të gjithë ndihmën që ata mund të marrin.

Arnold Schwarzenegger nisi një iniciativë të ngjashme në fillim të këtij muaji … partneritet me TikTok për të dhuruar 3 milion dollarë për të ndihmuar në sigurimin e vakteve për fëmijët në nevojë në të gjithë vendin.

©Tatani/GotaNews


TË NGJASHME