HomeShowbiz

Gal Gadot: Wonder Woman është frymëzuar nga Lady Diana

Performanca e Gal Gadot si Wonder Woman është ikonike dhe aktorja kohët e fundit zbuloi se u frymëzua në të vërtetë nga Princeshë Diana.

Gjatë një paraqitje në Virtual Vanity Fair Cocktail Hour Live, Gadot shpjegoi se një moment rreth Wonder Woman i erdhi asaj ndërsa ajo ishte duke parë një dokumentar për princeshën e ndjerë.

“Mbaj mend isha duke parë një dokumentar në lidhje me Princeshën Diana dhe ishte një pjesë ku thanë se ajo ishte plot dhembshuri dhe gjithnjë kujdesej për njerëzit dhe kjo ishte si,” Ding, ding, ding “, që duhet të jetë gruaja e çuditshme që kemi”, tha Gadot, sipas People.

Ky depërtim u bë çelësi i karakterit për Gadot, i cili ka luajtur Princeshë Diana në dy filma të pavarur, si dhe Batman vs. Superman: Dawn of Justice dhe Justice League të 2017.

“Si mund të lidheni me një perëndeshë që është shumë e fortë dhe i ka të gjitha dhe [është] super e përsosur?” Gadot shpjegoi. “Doja t’i tregoja dobësitë dhe zemrën e saj”.

Filmat Wonder Woman të Gadot kanë prekur dhe frymëzuar miliona gra dhe vajza në të gjithë botën, përfshirë edhe vetë Gadot. Në fillim të këtij viti, aktorja zbuloi se sekuenca hapëse e Wonder Woman 1984, në të cilën një version i ri i karakterit të saj garon kundër amazonave të rritur në një konkurs atletik.

“Nuk mund t’ju tregoj për momentin në film që më bëri të qaj, përveç se ndodhi që në fillim,” tha ajo, sipas MSN . 

“Unë kurrë nuk e kam provuar atë më parë. Unë isha duke parë dhe krejt papritur nuk isha aktorja, producentja, apo ndonjë gjë tjetër në set. Isha një vajzë e vogël nga një periferi në Izrael duke parë këtë personazh të mahnitshëm duke bërë gjëra kaq të pabesueshme. Unë nuk jam lloji i gruas që shikon reklama dhe qan. Unë thjesht pata një reagim kaq të fortë ndaj këtij filmi dhe më kapi duke qarë. Zakonisht unë ruaj të qarat për raste të veçanta … si psh kur jam shtatzënë!”


TË NGJASHME