HomeUdhëtime

Galeria e fotografëve në Londër, publikon fotot më interestante

Fotografitë më interesante përzgjidhen fituese dhe shfaqen në galerin e fotografëve në Londër.

Image result for Photography
Kjo fotografi është bërë në Nepal nga Mauro di Bettio, ku shfaqet një person që po përpiqet të kap mjaltin në kosheren e bletëve.
Image result for Photography
Kjo foto është bërë në Antartikë, nga fotografi Andrew James, në foto duket një pinguinë dhe një fokë.
Image result for nature national geographic photography
Kjo fotografi është bërë në Hawaii, në Oqeanin Kapalana, nga Stephen King. Në këtë foto duket llava e vullkanit Kilauea, e cila po përhapet në det.
Image result for lucha libre
Fotografia është bërë nga Louis Montrose në Meksikë, ku shfaqen dy mundësa profesionistë gjatë ndeshjes.
Image result for common chameleon
Fotografia është bërë nga Ignacio Palacios në Parkun Kombëtar të Mantadias, në Madagaskarë. Në foto duket një kameleon, ngjyrat e tij të çuditshme bien shumë në sy.
Image result for winner travel photographer 2018
Fotografia është bërë nga Isabella Smith, në Marokë. Në foto duket një djalë, i cili po luan me kokrrat e portokalles.
Image result for Photography
Fotografia është bërë nga Vladimir Alekseev në gadishullin e Yamal-it, Rusi. Në foto duken disa fëmijë që po qëndrojnë jashtë tendës.

Kjo foto është bërë nga Marsel van Oosten në kanionin e madhë Tsingys, Madagaskarë.
Image result for jichang liu
Në foto shfaqen mjelmat, të cilat po qëndrojnë në liqen. Fotografia është bërë nga Jichang Liu, në Kinë.
Image result for Photography
Fotoja është bërë nga Oscar Tarneberg në Shanghai, Kinë. Në këtë foto duket autostrada e Shanghait.
Image result for travel photography of the year awards
Fotografia është bërë nga Stefano Pensotti, në portin e Kabarës, Mali. Në foto duken një grup njërëzish, të cilët janë duke larë rrobat e tyre, gjithashtu edhe duke u larë vetë.
Image result for Marsel van Oosten
Kjo foto është bërë në Kinë nga Marsel van Oosten në Kinë. Këtu janë disa majmunë, të cilët janë tepër të veçantë, pasi llogariten të jenë rreth 3800 të tillë.
Image result for sea
Kjo foto është bërë në ishujt Mauritius, në Oqeanin Indian nga Daniel Burton.

TË NGJASHME