HomeLajme

Gjërat që është mirë ti mbani sekret ndaj partnerit tuaj

A i thoni partnerit tuaj çdo gjë? Edhe pse kërkohet sinqeritet në një marrëdhënie ka raste që është më mirë që disa gjëra ti mbani për vete, për të mirën e të dy palëve.

Mbajtja sekret e disa gjërave nuk ju bën person të keq por një person që e di që disa gjëra ju përkasin vetëm ju.
Gjërat më poshtë duhet ti mbani sekret ndaj partnerit…

Thashethemet

Për raportin tuaj, shmangni komentet që mund të krijojnë një lloj thashethemi. Edhe nëse doni t’u tregoni shokëve tuaj se çfarë thonë njerëzit për të, mos harroni se ky lloj qëndrimi mund të përbëjë ngjarje drastike. Mbajini sekret, veçanërisht nëse thashethemet nuk thonë diçka pozitive për jetën e tyre të dashurisë.

Fjalëkalimi personal

Mbajtja sekret e fjalëkalimit të “Facebook”-ut nuk do të thotë që jeni duke gënjyer partnerin tuaj, veçanërisht pasi ka shumë gjëra personale për njerëzit e tjerë që shfaqen në rrjetet sociale dhe madje edhe nëse disa detaje ndahen publikisht, nuk ju duhet ta ndani këtë me të.

Sekretet që miqtë ju besojnë

Mos mendoni se miqtë tuaj duhen lënë mënjanë, veçanërisht kur dilni së bashku. Kur miqtë tuaj ju besojnë sekretet e jetës së tyre personale, mbajini sekret, pasi “thashethemet” tuaja mund të përhapen shpejt dhe shoku juaj do të dëmtohet tërësisht nga qëndrimi juaj.

Zbuloni detajet e marrëdhënieve tuaja të kaluara

Partneri juaj aktual e di shumë mirë se keni pasur marrëdhënie të tjera, kështu që përpiquni të mos kujtoni cilësitë e ish-it tuaj. Përqendrimi në të kaluarën mund ta bëjë marrëdhënien të kalojë nëpër disa vështirësi, si dhe e bënë çiftin të pasigurt dhe të turpshëm të investojë në thellësitë e dashurisë së tyre.

Se është dashuria e madhe e jetës suaj

Nuk po themi se nuk mund të tregoni te gjithë dashurinë tuaj për partnerin tuaj, por të kesh disa qëndrime mund ta bëjë atë të ndihet shumë i sigurt. Kur burri vëren se gruaja “ha në duart e tij”, ai thjesht mund të pushojë, duke mos u shqetësuar për partneren dhe marrëdhënien e tij.

Nëse nuk ju pëlqen familja e tyre

Nuk është e thënë se do duhet t’ju pëlqejë me patjetër. Për ta shmangur këtë gjë ajo që duhet të bëni është që mendimin që keni për familjen e tij ta mbani për vete.


TË NGJASHME