HomePolitikë

Gjonaj shkakton “tërmet” në burgje, ndryshon shefat e policisë

Ministrja e drejtësisë Etilda Gjonaj ka bërë ndryshime rrënjësore në burgjet në vend.

Burime të besueshme pranë ministrisë së Drejtësisë bëjnë me dije se Gjonaj ka ndryshuar të gjithë shefat e policisë së burgjeve.

Mësohet se kjo rrokadë vjen me qëllimin për të rritur sigurinë në burgje dhe shtrëngimin e masave.

Ndërkohë të gjithë të larguarit do zëvendësohen me të tjerë..tch


TË NGJASHME