HomePolitikë

Gjykata i jep mandatin edhe 4 kryebashkiakëve të rinj

Gjykata ka konfirmuar mandatet e katër kryebashkiakëve të rinj të zgjedhjeve të 30 qershorit. Bëhet fjalë për kryebashkiakun e ri të Matit, Agron Malaj dhe kandidatin për Bashkinë Klos, Ilmi Hoxha.

Gjithashtu vendim gjykate për mandat të ligjshëm vendor, ka marrë edhe kandidati i PS-së në Memaliaj, Gjolek Guçi, dhe kandidati Flamur Golemi për Bashkinë e Gjikokastrës.


TË NGJASHME