HomePolitikë

Gjykata konfirmon një tjetër kryebashkiak në detyrë

Një tjetër kryebashkiak ka marrë miratimin e mandatit nga gjykata. Bëhet fjalë për Ilir Xhakollin nga radhët e Partisë Socialiste, i cili është konfirmuar nga gjykata e Pogradecit.

Kujtojmë që mandatet i kanë marrë edhe kryebashkiakët e rinj, të Mallakastrës, Maliqit, Pustecit, Korçës, Shijakut, Kukësit, Kolonjës, Matit, Memaliajt, Gjirokastrës, Lushnjes dhe Peqinit.

Eduart Kapri nuk i liron zyrën, Gjykata konfirmon kryebashkiakun e ri të Pogradecit

TË NGJASHME