HomeLajme

Gjyqi i Arbër Çekajt, gjykata tërhiqet për vendim

arbercekaj

Gjykata për Krime të Rënda hapi shqyrtimin gjyqësor për Arber Çekajn dhe 2 të pandehur të tjerë të akuzuar për trafikun e 613 kilogramë kokainë të kapur në Maminas. 

Të pandehurit nëpërmjet avokatëve të tyre, kërkuan gjykim të shkurtuar, ndërsa mohuan akuzat e Krimeve të Rënda.

Tashmë Gjykata është terhequr për të marrë vendim në lidhje me formën e gjykimit që do të procedohet për tre të pandehurit.

Seanca është zhvilluar mes debateve, ku avokatët pretendojnë se Prokuroria nuk ka prova që të vërtetojnë 3 veprat penale të ngritura.

Cekaj u esktradua ne Shqiperi nga Gjermania ku ishte arrestuar, disa dite me pare


TË NGJASHME