HomeSport

Goli më i bukur i sezonit, ja 10 nominimet

Ështe publikuar nga FIFA dhe lista me nominimet për golin më të bukur të sezonit. Në listën me 10 golat e përzgjedhur gjenden edhe golat e 3 futbollisteve femra.

Messi apo Ibrahimovic, janë disa prej emrave big që gjenden në këtë listë. Ndërkohë, listën e plotësojnë: Townsend, Cunha, Rodrigues, Nchout, Quagliarella, Quintero, Zsori, Simpson.

Për më shumë le të shijojmë këto gola fantastikë….


TË NGJASHME