HomeLajme

Grabiten dhe dhunohen në Korçë 4 sirianë

Një grup me sirianë janë dhunuar dhe vjedhur në qytetin e Korçës nga 4 persona.

Sirianëve iu janë vjedhur telefonat dhe e gjitha vlera monetare që kishin me vete.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen 8 të qytetit, ndërkohë që policia ka arrestuar autorët e ngjarjes.


TË NGJASHME