HomeRajon

Greqi, alarm për bombë në parlament

Një telefonatë anonime ka vënë në lëvizje policinë greke mëngjesin e sotëm. Mediat greke raportojnë se një kërcënim për bombë është bërë nga një person anonim, i cili ka njoftuar se lënda shpërthyese ishte vendosur “brenda dhe jashtë Parlamentit”. “Do të ketë viktima. Kini kujdes!” thuhej në telefonatën kërcënuese,

Ndërkohë, ekspertët për çaktivizimin e bombave janë dërguar në vendin e ngjarjes.


TË NGJASHME