HomeLajme

Greqia vendkalim për emigrantët

200 emigrantë kaluan kufirin e Greqisë me Turqinë, raportuan autoritetet greke.
Pritet të ketë një fluks akoma më madh në disa shtete Autoritetet greke njoftuan se emigrantë kaluan territorin e Greqisë nga kufiri veri-lindor me Turqinë.

AP shkruan se ky është një numër shumë i madh emigrantësh.

Policia e vendit raporton se në mes të emigrantët janë dhe fëmijë.                                                    Emigrantët kalojnë nga lumi Marica.


TË NGJASHME