HomeShowbiz

Grida Duma ndahet nga bashkëshorti

Ish-deputetja e PD, njëherësh anëtare e kryesisë në PD, Grida Duma i ka dhënë fund martesës me bashkëshortin e saj Ilir Shqina me të cilin kanë dhe një djalë.

Image result for grida duma ndahet nga bashkeshorti

Në vendimin e publikuar thuhet se divorci është kërkuar nga vetë Grida Duma.

Gjyqi është bërë në mungesë të Ilir Shqinës dhe në raste të tilla meqënëse nuk është arritur komunikimi i vendimit për një nga shkaqet e parashikuara nga neni 130 e vijues të K.Pr.Civile, bëhet shpallje me efekt 20 (njëzet) ditor për efekt komunikimi, me anë të afishimit të njërës kopje në Gjykatën ë Rrethit Gjyqësor Tiranë, një kopje afishohet pranë vendbanimit të fundit të personit në mungesë, si dhe një kopje në faqen zyrtare të internetit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.


TË NGJASHME