HomeSociale

Grupe specialistësh në terren, kontroll për lëndë plasëse

Policia e Tiranës ka krijuar një grup kontrolli për përdorimin civil të lëndëve plasëse me qëllim kontrollin e lëndëve piroteknike dhe fishekzjarreve.

Grupi përbëhet nga specialistë të vendimeve penale dhe kontrollit të armëve, specialistë të policimit në komunitet dhe patrullës së përgjithshme.

Gjatë ditës se djeshme u kontrolluan 15 pika shitje si supermarkete dyqane.

Kontrollet u ushtruan në rrugët, “Ali Demi”,”Gani Domi”, Mihal Grameno” “Zonja Curre”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Shyqyri Ishmi’.


TË NGJASHME