HomeLajmi i Fundit

Halloween-i “pushton” edhe Tiranën

Fëmijët dhe të rinjtë shqiptarë janë duke e kthyer festën e Halloween-it në një traditë të re edhe për vendin tonë.

Por jo vetëm fëmijët. Fotot që shihni janë parë të përhapura sot nëpër zona të ndryshme të kryeqytetit shqiptar.

Hallween-i është një festë me origjinë të lashtë, nga fiset kelte, por që dekadat e fundit është popullarizuar në mbarë botën nëpërmjet festimeve të mëdha që janë bërë në Amerikë, fillimisht prej emigrantëve irlandezë, e më pas në vende të tjera.