HomePolitikë

Hapja e negociatave, ja qëndrimi që ka shteti italian

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, priti në takim zëvendës presidentin e Parlamentit Europian, Fabio Massimo Castaldo, i cili tha se qëndrimi i opozitës jashtë parlamentit dhe zgjedhjeve, dëmton kohezionin politik të vendit.

Castaldo theksoi se Italia do të jetë pro hapjes së negociatave në qershor, çka u përshëndet edhe nga kryeparlamentari.

Ruçi kujtoi reformat e ndërmarra në vend, ndërsa theksoi se hapja e negociatave është e rëndësishme për të shmangur ndikimin e aktorëve të jashtëm në rajon.


TË NGJASHME