HomeSociale

Haradinaj e Rama, kryeministrat me pagën më të lartë në rajon

Kosova është i vetmi shtet në Ballkanin Perëndimor që akoma vazhdon të jetë i izoluari.

Pavarësisht kësaj,kryeministri i vendit Ramush Haradinaj  është i vetmi që e ka pagën më të lartë krahasuar me homologët e tij nga këto vende.

Bazuar në një vendim të Qeverisë së Kosovës, të nënshkruar nga vetë Haradinaj, rroga e tij mujore do të jetë 2950euro

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pagën mujore e ka 1700euro, njofton Klan kosova

400 Euro më të vogël sesa të Ramës, 1300 e ka kryeministrii Maqedonisë, Zoran Zaev.

Ndërsa,kryeministri i Malit të Zi dhe ajo e Serbisë kanë pagat më të ulëta, njofton Klan kosova

Malazezi Dusko Markoviq e ka rrogën 1130 euro ndërsa kryeministrja serbe Ana Bërnabiq paguhet vetëm 1000 euro në muaj.


TË NGJASHME