HomePolitikë

Haradinaj: Njohja reciproke në kufijtë ekzistues

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pasur një takim pune me ambasadorin gjerman Christian Heldt dhe ambasadorin francez, Didier Chabert.

Shefi i ekzekutivit shqiptar tha se shkëmbyem pikëpamje për momentin e ri politik të krijuar pas takimit të nivelit të lartë të liderëve të Ballkanit Perëndimor në Berlin.

Sipas tij, ata kanë diskutuar për takimin e radhës në Paris, si mundësi e mirë për të avancuar energjitë pozitive për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi, që duhet të rezultojë me njohje reciproke në kufijtë ekzistues.


TË NGJASHME