HomeLajme

Harrojeni masazhin kur jeni të sëmurë? Zbuloni përse nuk duhet bërë kurrë kjo gjë

Tashmë shëndeti është parësor dhe nuk duhet anashkaluar për asgjë…madje as një masazh.
Kur jeni të sëmurë, trupi juaj po bën gjithçka mundet për të luftuar sëmundjen ndaj duhet të qëndroni shtrirë dhe të mos bëni asgjë që mund t’ju përkeqësojë gjendjen tuaj.

Kur bëni një masazh, trupi juaj merr input përmes presionit, nxehtësisë dhe lëvizjes dhe këto gjëra të kombinuara mund të pengojnë aftësinë e trupit tuaj për të luftuar një infeksion.

Për të shtuar më pas që e gjithë kjo mund të jetë e dhimbshme, pasi trupi juaj shpesh është më i ndjeshëm ndaj prekjes kur është i sëmurë.

Ju duhet të lejoni që trupi juaj të shërohet plotësisht para se të doni që të bëni një masazh.


TË NGJASHME