HomeLajmi i Fundit

Helmohen disa nxënës të një shkolle në Bulqizë

Pesë nxënës të një shkolle në Bulqizë janë helmuar këtë të enjte. Rasti është regjistruar në Shupenzë.

Deri më tani nuk dihen rrethanat e ngjarjes.

Por një rast i ngjashëm, por me përmasa më të mëdha ishte dhe në një shkollë në një fshat në Shkodër, ku u helmuan mbi 60 nxënëses, pasi kishin konsumuar ushqim në një fast-food.