HomeTeknologji

Hiqen rreth 600 aplikacione Android nga Play Store

Google vazhdimisht merret me pastrimin e Play Store, duke hequr sa më shumë aplikacione “përçarëse”.

Google përkufizon se ka qenë një reklamë shqetësuese që u është shfaqur përdoruesve në mënyra të papritura dhe kanë rezultuar me klikime të paqëllimshme. Ato ishin në gjendje të zbuloheshin falë një qasjeje inovative që kompania ka zhvilluar kohët e fundit.

Arsyetimi sipas tyre për heqjen e aplikacioneve është se janë shkelur dy nga politikat e kompanive në lidhje me mënyrën e reklamimit të tyre.

Aplikikacionet janë hequr nga Google Play Store dhe janë ndaluar nga AdMob dhe Ad Manager.
Gjigandi i teknologjisë, Google ka hequr afro 600 aplikacione nga Play Store.


TË NGJASHME