HomeUdhëtime

Hotelet,jahtet dhe ishujt privatë më të njohur

Në disa prej këtyre vendeve kanë qëndruar mysafirë, aktorë të famshëm si Brad Pitti, ndërsa shumë prej tyre kanë xhiruar filma apo shfaqje Televizive.

Image result for lake lure cabin rentals
Një natë në vendin ku u xhirua filmi Dirty Dancing, që ndodhet në Karolinën e Veriut, tani mund të prenotohet për 492 paund nata.

Shumë prej këtyre vendeve gjenden në SHBA ose në Karaibe dhe janë tepër luksoze. Nëse jeni duke kërkuar për vende të tilla ky është vendi i duhur për t’i hedhur një sy.

Image result for siding
Në këtë ndërtesë u xhirua filmi The curious case of Benjamin Button, ku në film shfaqet Bradd Pitti,
Cate Blanchett dhe filmi The Paperboy me Zac Efronin dhe
Nikol Kidman . Një dhomë në këtë hotel do tju kushtojë 212 paund nata dhe ndodhet në Uptown, New Orleans.

Image result for living room
Në këtë shtëpi u xhirua filmi The Curious Case of Benjamin Button dhe Paperboy.
Image result for bedroom

Brad Pitt dhe Nicole Kidmani kanë qëndruar në këtë dhomë gjatë xhirimive të filmit.
Image result for Jamaica
Ky hotel ndodhet në Monte Bay, Xhamaika dhe këtu ka qëndruar aktorja e famshme Meryl Streep. Në këtë hotel mund të qëndrojne deri në 16 persona dhe çmimi në këtë hotel luksoz fillon nga 1023 paund nata.
Image result for living room

Meryl Streep dhe Tracy Ullman janë disa prej vipave që kanë qëndruar në këtë hotel luksoz.

Image result for yacht for rent san diego ca
Jahti Zolna ndodhet në San Diego, ky jahtë ka 2 dhoma gjumi dhe mund të flen deri në katër persona.
Këtu kanë qenë këngëtarët e grupit One Direction dhe një natë do t’ju kushtojë 247 paund.
Image result for luxury yacht
Djemtë e grupit One Direction kanë qëndruar në këtë jahtë.
Image result for seaside resort

Ishujt Windermere , Bahamas, Gywneth Paltrow dhe këngëtari Chris Martin kanë qëndruar në hotel. Në këtë hotel mund të qëndrojë deri në 10 persona dhe një natë do t’ju kushtojë 135 paund personi.

Image result for interior design

Gywneth Paltrow dhe këngëtari Chris Martin kanë qëndruar në hotel luksoz në Bahamas.

Image result for suburb

Paradise Hills, Arizona – John F Kennedy, Marilyn Monroe kanë qëndruar në vend. Një natë në këtë hotel fillon nga 86 paund për person.

Image result for interior design
Ky hotel në Arizona ka edhe një pishinë private.
Image result for bedroom
Image result for houdini estate in los angeles

Hollywood Hills, California – Në këtë godinë ka qëndruar illuzionisti Harry Houdini, në këtë hotel mund të qëndrojnë deri në 14 persona dhe një natë fillon nga 107 paund personi.

Image result for interior design

TË NGJASHME