HomeTeknologji

HTC do të lançojë telefonin e tyre 5G këtë vit?!

Me 5G si trendi më i ri, nuk erdhi si një befasi për të kuptuar se shumë prodhues të telefonave Android do të lançonin variante 5G të telefonave të tyre.

Në fakt, që nga viti 2018, është raportuar se HTC mund të ketë një pajisje të tillë në zhvillime. Për fat të keq, përveç HTC 5G Hub lançuar në MWC 2019, kompania ende nuk ka bërë ndonjë nga planet e tyre zyrtare.

Megjithatë, lajmi i mirë është se duket sikur HTC është ende duke punuar në pajisjen, sepse sipas një zbulimi në faqen e internetit të Bluetooth SIG, një telefon HTC me numrin e modelit 2Q6U10000 është vënë re.

Si e dimë se ky është modeli 5G? Më parë, Evan Blass kishte shkruar në Twitter se HTC kishte një telefon 5G në zhvillim me modelin numër 2Q6U, kështu që paraqitja në Bluetooth SIG sugjeron që telefoni është ende gjallë dhe në zhvillim.

Nuk dihet shumë për pajisjen, përveçse se thuhet se do të jetë një telefon 5G, por nëse do të njihet si HTC U13 ose nëse mund të jetë pjesë e një formacioni krejtësisht të ri mbetet të shihet. 


TË NGJASHME