HomeLajme

I dashuri juaj ka nevojë për këto gjëra nga ju

I dashuri juaj ka nevojë për shumë pak gjëra për të qënë i lumtur. Ju si e dashura e tij duhet të interesoheni për mirqënien e tij që ai të jetë sa më i lumtur krah jush.
Gjërat më poshtë do ju bëjnë që marrëdhënia juaj të jetë më e shëndetshme, mjafton që ju të bëni gjërat më poshtë:

Ji vetvetja

Mos ki pasiguri. Nuk është e nevojshme. Mos u shqetëso që ai mund të krijoj përshtypjen në bazë të atyre që ti po thua dhe bën, sepse ka shumë mundësi që ai e ka krijuar përshtypjen.

Tregoji të vërtetën
Ndershmëria është politika më e mirë. Nuk është e nevojshme të gënjesh veten ose të tjerëve për mënyrën si ndihesh. Kurrë. Nëse diçka të shqetëson, thuaje dhe mund ta zgjidhni të dy.

Qeshni së bashku
Thonë se e qeshura është ngjitëse. Kështu që kur të qeshni me të, do të prodhoni kimikate në tru që do ta bëjnë atë të ndihet mirë.

Ji e ëmbël
Disaktivizo pjesët e trurit të lidhura me stresin dhe përditshmërinë dhe në vend të kësaj përpiqu të jesh e mirë. Të garantojmë që djali përballë jush do ju shoh si person më tërheqës dhe interesant.


TË NGJASHME