HomePolitikë

I shqetësuar nga raporti i Komisionit të Venecias?! Meta me ironi: Shqetësimi im Hysaj dhe Kombëtarja

Mbrëmjen e djeshme i ftuar në studion e një emisioni televiziv Presidenti Meta ka treguan nëse është apo jo i shqëetesuar për raportin e Komisionit të Venecias.

Jo pa doza të forta ironie, Meta nuk ka ngurruar të shtojë edhe se “Mendjen e ka tek kombëtarja”.

Gazetarja: Prisni ndonjë surprizë nesër? Ndoshta ju bind nesër dhe jepni dorëheqjen?

Presidenti Meta: Nesër e kam mendjen të Kombëtarja, ju mbajeni të Venecia.

Gazetarja: Nëse Venecia thotë e ka shkelur në këtë nen dhe në këtë paragraf?

Presidenti Meta: Nuk ekziston një shqetësim i tillë, sepse unë e di Kushtetutën shumë herë më mirë se sa Venecia. Unë kam vetëm një shqetësim për nesër, Kombëtarja. Jemi të shqetësuar se na është dëmtuar Hysaj, shpresojmë ta kompensojmë këtë mungesë. Do të kisha shkuar në Stamboll, por nuk kishte bileta. Dje u kujtova dhe nuk kishte bileta.


TË NGJASHME