HomeShowbiz

I vendosur në karantinë, Robert Berisha tregon me kë do të të donte t’i kalonte këto ditë

Menjëherë pas kthimit nga SHBA-të, Robert Berisha u detyrua të kalojë një periudhë 14-ditore në karantinë në Qendrën e Studentit në Pr-ishtinë. Vetëm para pak kohësh ai mbaroi detyrimin e vetë-izolimit dhe tani është kthyer në shtëpinë e tij pranë familjes.

Së fundmi, gjatë një intervistë të dhënë për “Krejt nga pak”, këngëtari është rrëfyer se me cilën prej personazheve do të donte të ishte në izolim gjatë kësaj periudhe.

Personazhi i zgjedhur nga Roberit, është këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora. Sipas arsyetimit të tij, të dy merren me muzikë dhe kjo gjë do t’i ndihmonte për të shkëmbyer eksperincë.

Ai gjithashtu shtoi se Rita është një person pozitiv dhe shumë i qeshur, gjë që për të është perfekte. Sipas tij, me një femër që nuk i shkon muhabeti ai nuk do të rrinte asnjë minutë.

“Një muaj me Rita Orën, është e qeshur, pozitive dhe është e jona. Ka të bëjë me muzikën, do kishim goxha muhabet për të bërë gjatë kësaj kohe. Çdo femër të ishte nëse nuk të shkon muhabeti as një orë nuk do kisha mundur të rrija,”– u shpreh këngëtari.

Eh, Rober Robert çfarë zgjedhje për karantinë.


TË NGJASHME