HomeShowbiz

“Ia futa thíkë n’kokë, kërceu gjáku”/ Konkurrenti në “It’s My Home” tregon live krímin e tij

Prej më shumë se dhjetë ditësh reality-show në Kosovë “It’s My Home” ka marrë vëmendje të madhe për shkak të dhùnimit verbal dhe jo vebal nga konkurrentët mes njëri-tjetrit. Spektakli që ka mbledhur nën një çati personazhet e njohura nga rrjetet sociale u raportua për skenat degjeneruese dhe menjëherë Komisioni i Pavarur i Medias vendosi të ndalonte transmetimin e tij në televizion.

Mirëpo spektakli vazhdon, ashtu sikurse edhe çuditë në të.

Kështu, banorët kanë rrëfyer së fundmi incidentet në të cilat janë përfshirë gjatë jetës së tyre.

Gjatë transmetimit të programit në Youtube, banori me nofkën Greku, emri i të cilit është Amir Berisha, ka treguar me detaje se si ka thérur me thíkë në kokë një person dhe më pas ka kërcyer gjáku në ajër.

“Mas lojës u sillke kah pallati i rinisë, edhe unë t’u dalë prej lojës. Ni shok i jemi ma boni me dorë, tha kqyre qysh po enet, unë ika shpejt edhe e kapa ata. E kom qitë kapuqin, jom hyp mbi pllato të boro ramizit,  si ia kom fut thíkë n’kry, khaaaa, ka kcy gjáku. Për Zotin shumë i bi pishmon”. Video këtu./ GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME