HomeSport

Ilary Blasi në superformë, foto të nxehta nga Ibiza

Partnerja e Francesko Totti, Ilary Blasi gjatë pushimeve me familjen, ka shfaqur format e saj të shkëlqyera.

Gjatë periudhës që Blasi është duke zhvilluar pushimet në Ibiza, bashkëshortja e Totti ka terguar format fantastike që ngjajnë me ato të një 20-vjeçareje dhe jo me atë të një 38-vjeçareje.

Italiania është martuar me legjendën e Romës, nga viti 2005 ku kanë edhe 3 fëmijë. Megjithëse vitet kalojnë Ilari mbetet përsëri e bukur me format e saj fizike, që i çmend të gjithë. Për më shumë shikoni fotot:


TË NGJASHME