HomeShowbiz

Iliri ngacmon Beniadën: Kujdes silikonin e gjoksit (Video)

Dita e mërkurë në “Big Brother” është shoqëruar me kunja, ironi dhe debate. Shkak është bërë sjellja e Ilirit, kontrolluar nga një mision i ngarkuar nga “Vëllai i Madh”. Ai duhet që të provokojë disa nga banorët në mënyrat nga më të ndryshmet.

Mbasditen e djeshme, “gjahu” i tij ishte Beniada. Ai i tha asaj në formë këshille që të kishte kujdes me silikonin e gjoksit të saj.

Ky ngacmim u prit mirë nga ana tjetër dhe kaloi me humor por nuk dihet nëse ka lënë ndonjë gjurmë hidhërimi tek modelja.

Nga ana tjetër Iliri vazhdon të mendojë skenaret për të vënë në vështirësi të tjerë banorë.


TË NGJASHME