HomeShowbiz

Incident/ Në koncertin e Rinës thërrasin Tayna

Gjatë performancës së reperes Rina në koncert në Kosove u dëgjuan zëra të cilët i bënin diss këgnëtares duke thirrur emrin e këgnëtares Tayna me të cilën, Rina është në konflikt.

Por, çfarë thotë Rina për këtë?

Rina shprehet për showbiz se nuk i ka dëgjuar dhe se ka marrë vërtet një dashuri të madhe në këtë koncert, duke luajtur edhe një video ku publiku këndon këngët e saj, por për ata që mund të kenë bërë këtë gjë mund të jenë nga fundi turmës dhe mbrapa kanë për të mbetur edhe në jetë dhe nëse duan “të ulin” dikë kanë për të mbetur mbrapa gjithmonë.

VIDEO/ Fansat bërtisnin emrin e Taynës në koncert, shihni si reagon Rina Balaj

TË NGJASHME