HomePolitikë

Incidente në Berat dhe Shkodër, KQZ ndryshon vendndodhjen e QV

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që në Shkodër të ndryshojë vendndodhjen për gjashtë Qendrat e Votimit.

Shkak për këtë janë bërë incidentet e ndodhura një natë më parë.  Ndërkohë e njëjta gjë ka ndodhur edhe me dy qendrat e votimit në Bashkinë e Beratit.


TË NGJASHME