HomeRajon

Incidenti që bëri të qeshë May-in dhe Merkel-in

Edhe pse ishte samiti, në të cilin do të vendosej kohëzgjatja e qëndrimit të Britanisë në BE, kjo nuk e ka penguar Theresa May të postojë një incidentkomik” me kancelaren gjermane Angela Merkel.

Merkel iu drejtua May duke i treguar diçka ne iPad, ndërkohë që liderët e BE-së po uleshin në tavolinë. Pas kësaj, kryeministret e vendeve më të fuqishme të Europës, shpërthyen në të qeshura.

Më vonë, u zbulua se arsyeja e këtyre të qeshurave ishte fotografia që kishin bërë të dyja ku kishin veshur xhaketa të ngjashme, ngjyrë blu, me nuanaca kobalti.


TË NGJASHME