HomeTeknologji

Instagram së shpejti do t’i tregojë përdoruesve se sa kohë kalojnë në aplikacion

Kohët e fundit, Google njoftoi se Android P do të përfshijë disa tipare për të ndihmuar përdoruesit të menaxhojnë kohën e tyre në telefonat

Instagram po sjell një mjet të  ri i quajtur  “Vështrime Përdorimi” që ndihmon përdoruesit për  të parë se sa kohë ata kanë shpenzuar në aplikacionin e rrjetit social , sipas një zbulimi nga një studiues  aplikacionesh Jane Manchun Wong që ka gjetur funksionin e fshehur në kodin e aplikacionit Instagram Android.

CEO i Instagram Kevin Systrom më vonë konfirmoi raportin origjinal në një seri cicërimash, duke komentuar se kompania është “duke ndërtuar mjetet që do të ndihmojnë komunitetin IG të dinë më shumë në lidhje me kohën që ata kalojnë në Instagram-çdo herë që duhet të jetë pozitive dhe e qëllimshëm”.

Ende nuk ka ndonjë hollësi në lidhje me këtë funksion që do të sjellë, por kjo shënon Instagram si kompaninë e fundit të  madhe që ka filluar të mendojë rreth asaj se si përdoruesit janë angazhuar me prodhimet e tyre, duke ndjekur  gjurmët e kompanive si Google dhe kompanisë mëmë Facebook.

Kohët e fundit, Google njoftoi se Android P do të përfshijë disa tipare për të ndihmuar përdoruesit të menaxhojnë kohën e tyre në telefonat e tyre më me mençuri, duke përfshirë edhe dështime të detajuara të se sa kohë ata kanë qenë duke përdorur aplikacione të ndryshme/pcworld.al


TË NGJASHME