HomeShowbiz

Inva Mula na tregoi pse u vesh Bardhë e Zi, tani që “Virtuozët” mbaroi

Gjatë gjithë javëve të prezantimit, Inva Mulës , i vumë re dicka shumë specifike në veshjet e saj. Ngjyra e bardhë dhe e zezë mbizotëronte , herë të dyja së bashku , herë secilën vec e vec apo të kombinuara bukur mes tyre.

Në fakt të gjitha veshjet e prezantimit të realizuara nga stilisti Joni Peci nuk ishin pa qëllim mes këtyre dy ngjyrave dhe këtij kombinimi. Inva Mula u shpreh se ngjyrat i ishin përshtatur ngjyrave të pentagramit dhe rrjedhimisht ishin në të njëjtën linjë me qëllimin e programit Virtuozet. Sa ide e bukur!/tiranapost.al

 


TË NGJASHME