HomeTeknologji

iPhone 9, thashethemet: Data e lançimit, çmimi, specifikimet dhe Touch ID mund të rikthehen

Thashethemet më të fundit për një pasardhës të iPhone SE, i njohur ndryshe si iPhone 9 ose iPhone SE 2.

Apple pritet të lançojë një telefon me çmim të ulët në fund të marsit i cili mund të jetë i pari nga pesë telefonat që priten të dalin në 2020.
Nëse thashethemet janë të vërteta, atëhere kjo do vërtetonte se përpjekjet e Apple për të prodhuar telefona të lirë janë rikthyer pasi shitjet e telefonave të tjerë vazhdojnë të bien.
Lançimi thuhet se do bëhet në daten 31 mars.

TATANI


TË NGJASHME