HomeUdhëtime

Ish-kryeministri tregon forcën

ramush 2

Ish kryeminsitri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka postuar në profilin e tij në Instagram dhe Facebook nje shëtitje në Gropën e Junikut.

Kjo mënyrë e kalimit të kohës së lirë nga Haradinaj, nuk është diçka e jashtzakonshme pasi shpesh herë ka bërë publike daljet e tij në natyrë duke treguar nje formë fizike të shkëlqyer.

Një mesazh i fshehur që vjen nga këto publikime është energjia me bollë që ka akoma ish-kryeministri për tu përballur me sfidat e reja në vijim.


TË NGJASHME